Om Someio

Someio er et digitalt markedsføringsfirma med tilhørende trykkeri. Vores opgave er at producere kreative, resultatdrevet markedsføring for vores kunder.

Hos Someio hjælper vi både B2C- samt B2B-virksomheder, med at nå ud til både nye samt eksisterende kundegrupper.

Vi samarbejder med dig for at udvikle, designe og implementere kompagner som opbygger synlighed mellem dine kunder, forstærker dine nøglebudskaber og engagerer kunderne. Opbygningen samt administreringen af en profil på de sociale medier er en tidskrævende opgave. Derfor tilbyder Someio tre markedsføringspakker, hvor vi skræddersyer din markedsføring af dine sociale medier/produkter/services til den helt rette målgruppe.

Someio tilbyder at lave alle slags print, herunder: menukort, brochure, cocktailkort, diverse flyers, skilte, menuplakater, reklamer og meget mere til alle brancher og alt dette er skræddersyet til netop dig og din virksomheds behov.

Derudover tilbyder Someio udarbejdelse af salgsfremmende reklamevideoer, produktvideoer samt produktfotos. Book Someio til at komme og lave dit salgsfremmende materiale til de sociale medier. Vi står for alt det grafiske - vi tager billeder og/eller videoer af dit produkt eller din service. Hvorefter vi udarbejder materiale til brug.

Vi opbygger dit brand troværdigt og professionelt - baseret på professionelt grafisk arbejde samt tekstannoncer. Someio indsamler og benytter data, for at ramme præcis den målgruppe, som har størst tilbøjelighed til at købe din virksomheds produkt eller ydelse.

Selvom diversiteten i vores kundeportefølje er stor, går en ting altid igen - skræddersyede løsninger til hver enkelt samarbejde - med fokus på virksomhedens visioner, værdier og virkelighed. Missionen er at være synlige, lige præcis der, hvor virksomhedens kunde befinder sig - på de sociale medier. Ved at vælge Someio får du derfor ikke blot synlighed på de sociale medier - men mere synlighed generelt.

Har du ønsket om at være mere synlig på de sociale medier, tøv ikke med at tage fat i Someio.

Kundeservice telefon
Mandag-Fredag (Kl. 10.00 - 17.00)
Lørdag (Kl. 11.00 - 15.00)
Søndag (Lukket)
tlf. (+45) 51 72 46 55

E-mail
Generel kontaktmail: info@someio.dk
Dan-Bos ApS
Industrivej 19B
7700 Thisted
CVR:
DKK-30691954 (Dan-Bos ApS)